До кордонів української області росіяни перекинули росгвардію

0
До кордонів української області росіяни перекинули росгвардію
Окремі підрозділи Росгвардії провели оперативну передислокацію у прикордонні райони Бєлгородської області. Російські сили можуть здійснити тактичні диверсійні транскордонні рейди на Харківщину.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), пише ТСН.

Український військовий оглядач Костянтин Машовець заявив 7 лютого, що в перший тиждень лютого підрозділи 116-ї бригади спецпризначення Росгвардії, а саме її 900-й і 902-й полки, передислокувалися до Бєлгородської області з окупованої частини Донеччини.

Машовець звернув увагу, що ці полки мають особливо потужний артилерійський склад, тому, можливо, їх передислокували до Бєлгородського угруповання військ.

Раніше в ISW інформували, що 116-та бригада спецпризначення Росгвардії та її нові полки були перекинуті на окуповану частину Донеччини наприкінці грудня 2023 року для забезпечення правопорядку на тимчасово захоплених територіях. Тому, вказано у звіті, "їхня швидка передислокація з окупованої частини України заслуговує на увагу".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні