В українському місті терміново розгорнули нові блокпости: що відбувається

2
В українському місті терміново розгорнули нові блокпости: що відбувається
В Оболонському районному ТЦК та СП у Києві повідомили, що в районі "шукають ДРГ". Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що відбулись тренування у місті.

Про це пише 24 канал.

Сергій Попко зазначив, що це були тренування війскових. Він наголосив, що захист Києва і його мешканців потребує постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності усіх структур.

"Ці тренування передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами навчань відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи, - повідомили в КМВА.

Головне завдання навчань - удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки. Водночас такі тренування у Києві проводитимуть й надалі - системно.

Раніше у ТЦК заявили, що в Оболонському районі за участю представників Сектору оборони №1 міста Києва, Оболонського ТЦК та СП, 129 батальйону територіальної оборони та представників Оболонського управління поліції "проводять пошукові заходи". Зазначалося, нібито вони шукають ворожі ДРГ - однак згодом це повідомлення видалили.

"В Оболонському районі міста Києва проводяться пошукові заходи… щодо виявлення диверсійно розвідувальних груп ворога", - йшлось в повідомленні.

У Мережі повідомили, що люди у формі спілкуються із перехожими на вулицях та перевіряють документи. Зокрема про це свідчать і фото, яке опублікували у пресслужбі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро вже біля кожного під'їзду блокпости ставитимуть.
Відповісти
За кого помирати йти на фронт? За Арахамію та інших ЗЕ клоунів? Чого після того, як спіймали в березні 2022 року сина та внука Ротару, які перепливали Дністер на човні, вже в квітні внук в Інстаграмі виставляв світлини, що він вже в Парижі? Нехай повертаються і я з ними буду в тому самому окопі сидіти...тільки так мене можна заставити йти захищати Батьківщину...Поки ці та інші покидькі будуть за кордоном, ти я так само не піду воювати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні