У Польщі заблокують п’ять пунків пропуску на кордоні з Україною

0
У Польщі заблокують п’ять пунків пропуску на кордоні з Україною
Через страйк польських фермерів найближчим часом буде заблоковано п'ять пунктів пропуску на польсько-українському кордоні.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

За попередньою інформацією, 9 лютого орієнтовно о 10.00 за київським часом розпочнеться страйк фермерів на ділянках, що межують з українськими пунктами «Ягодин», «Рава-Руська» та «Шегині».

Протестувальники налаштовані пропускати по одній вантажівці на годину в пунктах пропуску «Ягодин» та «Шегині», у напрямку пункту пропуску «Рава-Руська» – по дві.

Гуманітарний вантаж та автобуси пропускатимуть безперешкодно.

На початку наступного тижня, з 12 лютого, очікується ускладнення руху для вантажівок через пункти пропуску «Устилуг» та «Угринів». Пропуск транспорту здійснюватиметься по три вантажівки на годину.

До того ж, за інформацією, отриманою від угорських прикордонників, 9 лютого фермери планують проведення акції протесту біля кордону на автошляху до пункту пропуску «Захонь», що навпроти українського «Чоп (Тиса)». Попередньо, учасники акції не блокуватимуть пропуск автотранспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні