Під час конфлікту батько зарубав сокирою рідного сина

0
Під час конфлікту батько зарубав сокирою рідного сина
У Снігурівці поліцейські затримали чоловіка за вбивство сина. Батько завдав своїй дитині смертельні удари сокирою.

Про випадок повідомили у Баштанському районному відділі поліції.

"До відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця Снігурівської громади про те, що у своєму будинку він заподіяв смертельні поранення синові. На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи та судово-медичний експерт, які виявили у помешканні заявника без ознак життя 43-річного чоловіка. За попереднім висновком судово-медичного експерта, його смерть настала внаслідок ушкодження черепа", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронцям 66-річний зловмисник розповів, що він перебував стані алкогольного сп’яніння. Коли прийшов син, між ними виникла сварка, під час якої фігурант схопив сокиру та завдав нею декілька ударів потерпілому по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події.

Слідчі оголосили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство". Зловмиснику загрожує до 15 років ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні