Чоловіки цих 4 знаків Зодіаку часто хочуть жити за рахунок жінок

0
Чоловіки цих 4 знаків Зодіаку часто хочуть жити за рахунок жінок
Пари, де жінка заробляє гроші, а чоловік займається будинком та господарством, вже не дивують. Що говорить астрологія з цього приводу? Швидше перевіряйте знак Зодіаку свого обранця — раптом він із тих, хто хоче жити за рахунок супутниці!

Про це інформує Ukr.Media.


Риби

Чоловіки-Риби одні з найніжніших партнерів. Вони готові носити свою обраницю на руках, буквально здувати з неї порошинки. Але заробляти великі гроші у Риб не завжди виходить. Планета-управитель Риб, Нептун, наповнює людей чутливістю і дарує езотеричні здібності. Чоловіки цього знаку Зодіаку зовсім не проти, якщо їхня обраниця заробляє більше за них. Для них ця ситуація навіть краща — можна кинути зненавиджену роботу і присвятити свою увагу обраниці та духовному зростанню.

Рак

Чоловіки, народжені під сузір'ям Рака, можуть відчувати дискомфорт, коли від них очікують на відповідність традиційним чоловічим ідеалам. Місяць, символ жіночого початку в астрології, опікується Раками. Емоційність та чутливість Рака може завадити йому у досягненні кар'єрних висот. Чоловіки цього знаку Зодіаку зовсім не проти жити за рахунок своєї супутниці. Вони не бачать нічого поганого в тому, щоб кожен займався тим, що йому краще виходить. І якщо його обраниця — кар'єристка, то чоловік-Рак із радістю перекладе обов'язок заробляти гроші на неї.

Терези

Терезами опікується інша «жіноча» планета — Венера. На відміну від земних Тельців, які також управляються Венерою, повітряні Терези зазнають труднощів із «заземленням» і більш практичним підходом до життя. Однак чоловіки-Терези рідко опиняються в злиднях. Венера сприяє гарному фінансовому становищу, у тому числі через вдале партнерство.

Близнята

Монотонність зовсім не підходить Близнятам. Чоловіки-Близнята можуть почуватися під замком, коли змушені щодня дотримуватися стандартної рутини з графіком роботи з 9:00 до 17:00. Обранка, на якій триматиметься сімейний бюджет, — мрія для Близнят. Так вони зможуть спробувати свої сили у сфері, яка їх справді цікавить, без страху опинитись у невигідному фінансовому становищі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні