Як військкомати будуть працювати вночі

0
Як військкомати будуть працювати вночі
В Україні Кабмін дозволив ТЦК працювати цілодобово. Адвокат пояснив, що такі дії приведуть до скорого прийняття нового закону про мобілізацію.

Про це повідомляє Styler з посиланням на YouTube-канал адвоката Романа Сімутіна.

Що робитимуть вночі
За словами фахівця, вночі працівники ТЦК розглядатимуть справи про адміністративні порушення та накладатимуть стягнення.

Також проводитимуть медичні огляди та психологічні обстеження.

"Вночі - просто оф**енні будуть тести, інфа - сотка", - додав Сімутін.

Проводитимуть облік військовозобов’язаних. Однак, вони і так його проводять, і вже ж наче 99% усіх є в електронних реєстрах.

Адвокат зазначив, що це все призведе до прийняття нового закону про мобілізацію. До того ж додав, що заодно завчасно готують ТЦК до валу адміністративних справ з підготовки заяв, пов’язаних з обмеженнями прав громадян.

"Тобто у праві керування, виїзду за кордон, арешту рахунків та затримань до трьох діб з доставкою до ТЦК для проходження медкомісії", - йдеться у повідомленні.

Чи законні дії
Кримінально-процесуальним кодексом (КПК) заборонено допитувати людей після 20:00.

"Та і як це виглядатиме, якщо по тебе приходять, навіть о 20:00 та викликають на нічний допит? А от Кабмін, такий собі законодавець над законодавцем, без внесень змін до законів через парламент дозволив розглядати адміністративні справи цілодобово" - додав фахівець.

Усі думають, що такі справи розглядаються по папірцях, без допитів. Однак ні, справи розглядатимуться за участі особи, яку притягують до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні