На Волинь «на щиті» привезуть тіла двох Героїв, які загинули на фронті

0
На Волинь «на щиті» привезуть тіла двох Героїв, які загинули на фронті
Боратинська громада знову втратила свого земляка. 12 лютого зупинилося серце 36-річного захисника України, жителя села Романівка Юрія Лозіцького.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

В середу, 14 лютого, орієнтовно о 17:00 кортеж з тілом Юрія прибуде до його дому у с. Романівка.

Прощання з Захисником відбудеться в четвер, 15 лютого, біля його будинку (с. Романівка, вул. Лісова,8). Об 11:00 траурна процесія вирушить до місця останнього спочинку Юрія.

«Низько схиляємо голови у невимовній скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого. Нехай світла пам’ять про нього живе у серцях людей», - написали у громаді.



У Колківську громаду Луцького району «на щиті» навіки повертається 40-річний Герой Віталій Колошва.

Про це повідомили у Колківській громаді.

Орієнтовна зустріч траурного кортежу з тілом нашого захисника прибуде у середу, 14 лютого, орієнтовно о 10:30 год у Колках.

Житель села Тельчі, Красновільського старостинського округу загинув 27 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі Донецької області, але вважався зниклим безвісти.

Маршрут кортежу: смт Колки (АЗС CHIPPO) - поворот на с. Красноволя. Поховання відбудеться завтра, 14 лютого, в с. Тельчі, орієнтовно о 11:00 год заупокійна літія біля будинку, де жив Віталій та чин похорону у храмі Трьох святителів Православної Церкви України.

Просять усіх жителів громади гідно зустріти та провести в останню дорогу нашого Захисника, який боровся за свободу і незалежність України, створюючи живий коридор шани та поваги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні