Як зрозуміти, що кіт вас любить

0
Як зрозуміти, що кіт вас любить
Що не любить кіт та які запахи здатні відлякати домашніх улюбленців - Главред зібрав корисні поради. Коти дуже ніжні тварини та можуть гостро реагувати на певні зміни. Здебільшого пухнастики не люблять різких запахів парфумів, алкоголю, цитрусових, будівельної хімії, цибулі та часнику.

Про це пише Главред.

Чому кіт не любить коли його гладять
Якщо ваш домашній улюбленець кусає вас, коли ви хочете погладити його, це може означати, що коту не приємні такі рухи. Такі випадки бувають рідко, однак, власникам котів потрібно змиритися із непростим характером домашнього улюбленця.

Якщо кіт раптово вас укусив під час того, як ви його гладили, варто звернути увагу на його стан. Якщо кіт при цьому ще й видає жалібне нявчання, то ймовірно у вашого пухнастика щось болить.

Кіт показує свою любов, коли кусає вас за руки під час того, як ви його гладите. Відомо, що коти між собою під час гри люблять покусувати одне одного. Так вони демонструють свої теплі почуття.

Як дізнатися чи любить мене кіт
Якщо ваш домашній котик полюбляє тертися об вас головою та боками - це серйозний знак любові. Велику роль має також і муркотіння кота, адже саме це вказує на його задоволення та прихильність до людини.

У котів є своя мова тіла, за допомогою якої вони спілкуються та передають свої емоції. Зверніть увагу, якщо ваш пухнастик витягує хвіст вгору, а на кінці він трішки загнутий, це означає, що котик дуже радий вас бачити. Якщо ваш кіт біля вас повільно моргає, то це може означати, ніби котячий поцілунок.

Домашні улюбленці люблять проводити час зі своїми господарями, тож це також прояв любові. Якщо кіт постійно поруч із вами, то це може означати лише сильну довіру та любов.

Що означає коли кіт лягає на людину
Зазвичай коти можуть спати на людині, бо їм так зручно. Якщо в будинку прохолодно, то таким чином кіт хоче зігрітися.

Тварини люблять дотики та обійми. Більшість котів лягають на людей, якщо не отримують багато уваги від власників, тому і просять турботи.

Якщо кіт лягає на людину і мурчить, це означає, що він вам довіряє та любить. Відомий факт, що кіт ніколи не буде лежати на тому, кого він не любить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні