Українців попереджають про сильні морози

0
Українців попереджають про сильні морози
Перша половина тижня у більшості областей не по сезону тепла, особливо на Півдні та Заході. Втім, ближче до вихідних до України надійде морозне повітря.

Про це розповів синоптик Ігор Кібальчич, пише 24 канал.

В Україні знову похолодає
За прогнозом Кібальчича, у четвер на Заході істотних опадів. Тим часом на решті території України помірні дощі з поступовим переходом у сніг. На Півночі Лівобережжя можлива слабка хуртовина, а на дорогах ожеледиця.

Вночі 15 лютого на Півдні ще 2 – 7 градусів тепла, на решті країни – вже 3 морозу – 2 тепла. Вдень у західних та південних регіонах 3 – 8 тепла, а в північних і східних областях 0 – 5 градусів морозу.

У п'ятницю сніг, ймовірно, пройде вже в більшості областей України, окрім західних. На Півдні подекуди дощ. Упродовж доби в північних, центральних та східних областях 5 – 11 морозу, у західних і південних 2 морозу – 3 тепла, і тільки на Закарпатті ще до +8.

Далі, 17 лютого, на Заході та у Криму очікується невеликий сніг, мокрий сніг, на решті території України – без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

"Температура повітря вночі у північних та східних областях 10 – 15 градусів морозу, на решті країни 2 – 8 морозу. Вдень 2 – 7 морозу, у західній частині та на крайньому Півдні 1 морозу – 4 тепла", – зазначив синоптик.

Додав, що в неділю, 18 лютого, у південних, центральних та західних областях очікується невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі у північних, центральних та східних областях від 8 до 13 градусів морозу, вдень 2 – 7 морозу. Тільки на Заході та Півдні упродовж доби від 3 градусів морозу до 2 тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні