У ЗСУ розповіли, на який напрямок росіяни кинули основні сили

0
У ЗСУ розповіли, на який напрямок росіяни кинули основні сили
На Куп'янсько-Лиманському напрямку найбільш напруженою точкою бойових дій є село Терни, де російські війська сконцентрували свою увагу та резерви, намагаючись прорватися до річки Чорний Жеребець.

Про це заявив начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, пише Главред.

"Сьогодні я особисто спілкувався з нашою розвідкою і за їх інформацією найгарячіша точка зараз – це поблизу населеного пункту Терни. Там противник акцентує свою увагу, підтягує туди свої резерви з використанням всієї наявної лінійки озброєння, артилерії, авіації, мінометів, танків та стрілецької зброї", - повідомив Євлаш.

Він зазначив, що російські війська атакують у районі Тернів і намагаються прорватися до рубежу річки Чорний Жеребець.

"Це наразі найгарячіша точка, так званий Торський виступ, куди вони акцентують свою основну увагу і туди прикуті основні сили противника", - розповів Євлаш.

Він також додав, що українські військові застосовуючи креатив та проявляючи ініціативу докладають максимальні зусилля для того, щоб зупинити просування ворога на цьому напрямку та сточити ресурси російских військ.

Євлаш вказує на те, що українські воїни перебувають в обороні на Куп'янсько-Лиманському напрямку та завдають росіянам значних втрат в живій силі та техніці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні