В районі українського міста росіяни зосередили близько 50 тисяч військових

1
В районі українського міста росіяни зосередили близько 50 тисяч військових
На Авдіївському напрямку ситуація наразі дуже динамічна і може змінюватися ледь не щогодини. У самій Авдіївці бої точаться на вулицях міста.

Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефір телемарафону, пише OBOZ.UA.

Загалом на цей напрямок російське командування кинуло близько 50 тисяч загарбників. Що відбувається у районі Авдіївки.

"Станом на зараз ситуація на лінії бойового зіткнення динамічна і може змінюватися буквально щогодини... На той випадок, якщо основну логістичну артерію переріже противник, наше командування передбачило запасні шляхи постачання", – розповів Лиховій.

Цю заяву він зробив на тлі повідомлень у мережі про те, що загарбникам вдалося просунутися у напрямку дороги, якою здійснюється постачання для оборонців Авдіївки.

Лиховій також зазначив, що військові не будуть коментувати перебіг боїв у режимі реального часу – це може зашкодити безпеці воїнів, що тримають оборону на напрямку. Водночас речник додав, що бої вже кілька днів поспіль точаться у самому місті.

"Іноді росіяни кидають у бій техніку, а іноді йдуть малі піхотні групи. Там зосереджено близько 50 000 осіб особового складу РФ", – окреслив ситуацію військовий.

При цьому, за його словами, за "купи каміння, купи обгорілого заліза" ніхто не тримається. Лиховій запевнив, що для українського командування головне – зберегти життя бійців.

Лиховій стверджує, що командування готове "діяти гнучко, діяти маневрено для того, щоб цих самих бійців зберегти для наступних бойових дій, для звільнення втраченої території".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні