У місті на заході України посилюють заходи безпеки задля виявлення ДРГ та підозрілих осіб

0
У місті на заході України посилюють заходи безпеки задля виявлення ДРГ та підозрілих осіб
На Рівненщині підсилюють роботу з виявлення ДРГ, підозрілих осіб та порушників комендантської години. Зокрема, заходи безпеки посилять у готелях.

Про це йдеться на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

За словами заступника голови Рівненської ОВА Сергія Подоліна, у готелях найчастіше можуть перебувати особи з підробленими документами, у тому числі колаборанти та диверсанти. Тому саме там в області вирішили посилити заходи безпеки.

"На Рівненщині бізнес та влада працюють консолідовано, адже ми не лише наповнюємо бюджет, а й допомагаємо, кожен як може, українському війську. Водночас готель є в переліку місць, де найчастіше можуть перебувати особи з підробленими документами, у тому числі колаборанти та диверсанти. Ця нарада ініційована для того, аби вкотре наголосити на основних правилах безпеки та дати законодавчі інструменти задля виявлення таких осіб", – заявив він.

Станом на 14 лютого на Рівненщині зареєстровано понад 89 суб’єктів господарювання, які надають готельні послуги. Загальна кількість ліжко-місць в таких закладах – понад 3 тисячі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні