У Президента розповіли, за якої умови може початися третя світова війна

0
У Президента розповіли, за якої умови може початися третя світова війна
Якщо війна в Україні не закінчиться поразкою Росії, світ опиниться на порозі нового глобального конфлікту. Згуртувавши довкола себе країни-ізгої, Росія розв’яже Третю світову війну.

Таку думку висловив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, пише ТСН.

“Росія збере під своєю егідою максимальну кількість відморожених країн і режимів, терористичних організацій. Вони будуть практично постійно ініціювати ті чи інші конфлікти, які в один "прекрасний" момент зіллються в масштабну війну, так звану Третю світову", - спрогнозував він.

У разі поразки Росії, за словами Подоляка, на території РФ відбуватиметься оновлення вертикалі управління та політичних еліт, і за цей час можна буде переглянути принципи відносин між Європою і Росією.

“Європа отримає вікно можливості чітко зафіксувати кордони, переформатувати власне військове виробництво, враховуючи досвід цієї війни, переформатувати свої армії, зробивши центральною українську армію, яка пройшла війну. Тоді ми будемо мати зовсім інший каркас", - зазначив Подоляк.

Варіант перетворення України на “буферну зону” між Росією і країнами Заходу", який нещодавно запропонував прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, радник голови ОП назвав нереальним.

"На сьогодні очевидно, що ніяка буферна зона неможлива. Якщо Росія не програє, то Росія атакує тим чи іншим способом різні країни в Європі. Це безсумнівне майбутнє ", - наголосив Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні