На війні загинули 10 Героїв із заходу України

0
На війні загинули 10 Героїв із заходу України
Сьогодні, 16 лютого, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Роман Кіц
Воїн був заступником командира вогневої роти з озброєння військової частини А1778. Загинув 7 лютого під час ведення бойових дій у населенному пункті Рівнопіль Волноваського району Донецької області у віці 45 років.



Василь Підгірний
У 2016 році вступив до лав ЗСУ по контракту. Після початку повномасштабного вторгнення знову став на захист Батьківщини. Воїн був сержантом, інструктором навчального взводу навчальної роти підготовки фахівців тилового забезпечення військової частини.
Загинув 12 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Іванівське Донецької області.



Андрій Крулікевич
Був старшим солдатом. Із початком повномасштабного вторгнення боронив державу у лавах 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Воював на південному та східному напрямках.



Григорій Каштанов
Долучився до лав ЗСУ в 2023 році. Служив у лавах 33 окремої механізованої бригади. Воював на Донецькому напрямку. Помер від поранення, яке отримав вночі 9 лютого від мінометного та артилерійського обстрілу. Похорон відбувся вчора, 15 лютого.



Назарій Дуткевич
Житель села Сморжів Лопатинськоі селищної територіальної громади Червоноградського району. Служив у військовій частині А4447. Загинув поблизу населеного пункту Побєда Покровського району Донецької області.



На Рівненщині провели останньою земною дорогою п'ятьох Героїв, які захищали Україну від окупантів.

Про це повідомляє Рівненська ОВА.

Олександр Шнайдер
Торік у травні захисник був призваний на військову службу за мобілізацією. Служив механіком-водієм медичного пункту єгерського батальйону. Упродовж військових дій він врятував життя не одного свого побратима, а своє не вберіг. Евакуаційний транспорт Олександра на початку лютого в Луганській області потрапив під ворожий обстріл, де чоловік отримав вибухову травму, несумісну з життям.
Лікарі військово-медичного клінічного центру Північного регіону міста Харків боролися за його життя до останнього та 9 лютого 2024 року серце воїна перестало битися.



Ілля Полянський
Коли ж почалося повномасштабне вторгнення, замість того, щоб виїхати з Києва, Ілля вступив у територіальну оборону. Згодом чоловік перейшов до підрозділу Сил спеціальних операцій, а після — до Збройних Сил України. Загинув 24-річний старший солдат 12 лютого 2024 року під час бойових дій на Донецькому напрямку.



Ярослав Лицевич
У 2016 році Ярослав підписав контракт зі Збройними Силами України, учасник бойових дій в антитерористичній операції на сході нашої країни. Після демобілізації Ярослав працював за кордоном. Але, коли ворог розпочав повномасштабне вторгнення, не став чекати в чужій країні і повернувся додому, аби стати на захист Батьківщини.
Ярослав одружився у 2022 році. А торік у сім’ї народився синок.
28-річний солдат Ярослав Лицевич загинув 12 лютого 2024 року під час бойових дій на Донецькому напрямку.



Володимир Бойко
До лав Збройних Сил України його мобілізували у січні 2023 року. Пройшов навчання у Великій Британії. Згодом у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади вирушив у зону бойових дій. Воював на Лиманському напрямку, де отримав поранення. Після лікування повернувся на військову службу в новостворену 148 окрему артилерійську бригаду. Володимир був пілотом-коригувальником вогню артилерійської розвідки, яка перебувала на той час на Запорізькому напрямку. 9 лютого 2024 року солдат Володимир Бойко помер внаслідок поранень, отриманих під час виконання бойового завдання. Йому був лише 31 рік.



Микола Кобрин
Службу в Збройних силах України проходив з травня 2022 року на посаді старшого стрільця-оператора стрілецького взводу. Загинув захисник 8 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання в Донецькій області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні