Український співак скасував концерти і вирушив на фронт

0
Український співак скасував концерти і вирушив на фронт
Відомий український музикант Сергій Сілаков, якого багато хто знає під псевдонімом thekomakoma, поповнив лави української армії.

Про це пише ТСН.

На сторінці в Instagram артист повідомив, що є військовослужбовцем батальйону аеророзвідки “Гроза”. Сілаков розмістив відео, у якому постав у військовій формі та попросив прихильників задонатити на потреби його батальйону.

До цього в одній з публікацій thekomakoma зазначив, що він підтримує мобілізацію:

“Я підтримую мобілізацію. Є час забави, є час війни. Ніхто крім нас не спасе нас”, - написав тоді музикант.



Під цією публікацією на співака вилилося багато хейту. Зокрема, юзери писали, що якщо Сергій підтримує мобілізацію, то чому він сам не на фронті. Згодом Силаков повідомив, що він й сам поповнив лави української армії.

Разом з тим thekomakoma одразу повідомив шанувальникам, що не поїде у всеукраїнський тур, оскільки має захищати батьківщину.



Зазначимо, що Сергій Сілаков, він же thekomakoma, український електронний музикант та саундпродюсер із міста Підволочиськ Тернопільської області. Грає у жанрах EDM та техно-рейву. Українцям виконавець відомий за композиціями "Танцюю сам", "Зірочки", "Сонечко", "Родина" і "Водний спорт".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні