Всесвітньо відома акторка принизила українських жінок недолугим жартом

0
Всесвітньо відома акторка принизила українських жінок недолугим жартом
Відома у всьому світі українська супермодель Аліна Байкова різко відповіла Меган Фокс, яка днями принизила українок, назвавши їх "надувними ляльками". Згодом акторка перепросила, утім, було вже надто пізно.

Свою реакцію також залишила всесвітньо відома українська супермодель Аліна Байкова, пише 24 канал.

Аліна Байкова відреагувала на скандальну публікацію Меган Фокс
Коментар від Байкової з'явився під постом акторки в соцмережах. Крім цього, на її особистій сторінці, на яку підписано понад 4,1 мільйона людей, супермодель залишила кілька "привітних слів" на адресу Фокс.

"Подруго, помрій! І продовжуй намагатися! Але наразі ти залишаєшся маленькою путінською шл**ндрою", - написала Байкова у коментарях під постом.

Знімок свого коментаря модель опублікувала в інстаграм сторіс, де написала обурливий текст та вилаялась на Меган Фокс.

"Як же задовбали ці безмозкі с*ки, які намагаються виглядати як українські надувні секс-ляльки. Тому що бути схожою на українок – нереально. Для цього треба мати, як мінімум, мізки й серце, щоб функціонувати... Закладаюся, що вона тупа. Побачите, як вона проголосує за Трампа", – дописала Аліна.

Меган Фокс недолуго пожартувала над українськими жінками
Актриса з "Трансформерів" намагалася принизити українських жінок, але після хвилі критики вона перепросила, сказавши, що "зовсім не це мала на увазі". Під останнім фото, яке зірка опублікувала з вечірки, вона недолуго пожартувала, через що отримала шквал хейту й обурення, як українських, так і закордонних підписників.

"О Боже, подивіться, як я змінилася... я зовсім не схожа на себе. Виявляється, це була лише тіньова фотографія з мобільного телефону, де я мала вигляд, як українська надувна лялька. Насправді ж, я маю вигляд, як одна з тих супердорогих силіконових секс-ляльок, які можна купити тільки в Японії", – написала Фокс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні