Одна з країн НАТО надасть Україні всю свою артилерію

0
Одна з країн НАТО надасть Україні всю свою артилерію
Данія вирішила передати Україні всю свою артиллерію. Таку заяву зробила премʼєр-міністр країни Метте Фредеріксен.

Про це пише Укрінформ.

Про це вона сказала під час виступу на 7-му Українському ланчі в Мюнхені. Фредеріксен також закликала інші європейські країни передати Україні свої засоби ППО та боєприпаси, оскільки вона зараз потребує їх більше.

За словами премʼєр-міністра Данії, лідери країн Європи часто кажуть про проблеми з виробництвом зброї, називаючи їх причиною, що не дозволяє збільшити постачання допомоги Україні. Зараз вони відкривають нові оборонні підприємства на перспективу.

"Але Україна у нас просить боєприпаси і артилерію зараз. Ми, Данія, вирішили передати Україні всю свою артилерію. Тому вибачте, друзі, в Європі є військове обладнання, це питання не лише виробництва. У нас є зброя, боєприпаси, системи ППО, які ми поки що не використовуємо. Їх треба передати Україні", – наголосила чиновниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні