4 знаки Зодіаку, чиї бажання мають властивість збуватися

0
4 знаки Зодіаку, чиї бажання мають властивість збуватися
Думки штука матеріальна, для того, щоб вони стали реальністю — іноді досить просто побажати. Річ у тім, що це ціла біда для представників деяких знаків Зодіаку. Тому що їхні бажання збуваються частіше, ніж хотілося б.

Про це інформує Ukr.Media.

Телець

Першими у списку йдуть ці любителі комфорту з кількох причин. Одна з них — це звичка втілювати свої бажання, амбіції у реальність. При цьому домагаючись цього самостійно, пославши далеко, на довго і всерйоз усі капризи долі.

Щоразу домагаючись свого абсолютно будь-якими доступними способами, Тельці роблять одну дуже тонку роботу. Про яку далеко не завжди здогадуються. Так, так, вони самі того не знаючи вчаться впливати на світ своєю волею.

Це відбувається непомітно, ніби випадково й у дрібницях. Але за бажання можна простежити цей ефект. Найяскравіший приклад — це те, що вони притягують до себе потрібні події чи можливості.

У якийсь момент виявляється, що абсолютно незрозумілим чином вони домагаються того, чого бажали. Інше питання що зі своїми бажаннями варто бути дуже обережними, ну хоча б тому, що вони збуваються. Але Тельці не були б собою якби не вміли обертати собі на користь навіть неприємності.

Терези

Представники Терезів, як не крути теж далеко не прості. З їх унікальним чуттям на можливості. Але справа, звісно, не тільки в цьому. у представників Терезів є одна дуже цікава особливість.

Вони мало того, що абсолютно немислимим чином притягують до себе можливості, але ще й максимально примудряються прогнути їх під себе. А починається все, як завжди, абсолютно банально і звичайно.

Просто представнику чи представниці цього знака чогось захочеться... А далі починається найцікавіше, бо починає розкручуватися величезний маховик подій, у яких цей представник бере участь.

Трапляються правильні, потрібні знайомі, які в потрібний момент шепнуть там, де треба, пару слів. Або просто все якимось зовсім не ясним чином складеться так як треба... При тому все якось зовсім непомітно, можна сказати що буденно.

Стрілець

Стрільці — найкращі в тому, щоб у потрібний момент познайомитися з потрібною людиною. При цьому зовсім випадково, ця людина виявиться, наприклад, тестем його директора... Ну чи ще кимось потрібним. До чого тут бажання? Та все просто! Річ у тім, що швидше за все Стрільцю навіщось хотілося налагодити зв'язки або щось дізнатися...

Зрозуміло, що починається все з самої людини. З її харизми, вміння спілкуватися, подати себе. А далі починається все найцікавіше, тому що представники Стрільця починають отримувати можливості.

При цьому варіативність просто зашкалює. Навіть якщо Стрілець помилиться з вибором, то все налагодиться вельми не очевидним шляхом.

Але ж представники цього знаку далеко не з тих, хто просто сидітиме і бажатиме. О ні! Вони обов'язково для цього чогось зроблять, а далі у якусь мить скотиться потрібний камінчик, який запустить все інше.

Водолій

Діти великого Хаосу та Ентропії Водолії. З ними не буває так, як з іншими, просто тому що це Водолії. З ними все, як завжди, не просто.

Так, їх бажання збуваються напевно частіше ніж в інших, але ось основа, яка спонукає для всього цього — їх емоції. Це не гірше і не краще просто інакше. Місцями важче місцями легше ось і все.

Варто додати до цього впертість представників Водолія, прагнення зробити все своїм... У результаті виходить коктейль, з яким далеко не кожному під силу впоратися. Бажання, можливості, все, що завгодно може підвернутися під руку, часом у найнепотрібніший момент.

Але з іншого боку, генії панують над хаосом...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні