Росіяни можуть розвернути свої сили на новий напрямок

0
Росіяни можуть розвернути свої сили на новий напрямок
Після окупації Авдіївки окупанти можуть розвернути свою техніку та особовий склад на Горлівський напрямок, аби спробувати вирівняти лінію фронту.

Таку думку висловив військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв в етері Еспресо.

За його словами, ворог підтягнув свої резерви.

"Ми, як і раніше, чекаємо у максимальній бойовій готовності, тому що ворог може підтягнути та розвернути свою техніку на нас. Наш підрозділ, наскільки може, дотягується та відпрацьовує дронами по техніці та особовому складу противника. Поки ніякого руху загарбників у наші бік не вбачається. Однак ми перебуваємо у постійній бойовій готовності, бо техніка, яку підтягнув ворог, може розвернутися і піти на нас у будь-який час", - зауважив український військовий.

Він запевнив, що вони готові зустріти ворога у повній бойовій готовності.

"Є певна ділянка, яку доведеться пройти противнику та покласти свою техніку та особовий склад. Якщо ви подивитеся на мапу, то буде логічно, що ворог після Авдіївки буде потрохи тиснути на нашій ділянці, бо йому потрібно вирівнювати лінію фронту", - наголосив Ієвлєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні