Як номер телефону впливає на нашу долю

3
Як номер телефону впливає на нашу долю
Протягом усього життя нас оточують числа. І деякі з них здаються нам кращими за інші. Нумерологія пояснює це досить просто: нас "тягне" до того, чого не вистачає у житті. Це відбувається і з номером нашого телефону.

Про це пише ТСН.

Щоб дізнатися, як номер телефону впливає на вашу долю, потрібно спочатку відкинути код країни і оператора зв'язку. Тепер ті цифри, які у вас залишилися, потрібно скласти одна за одною, а пізніше додатково скласти цифри числа, яке у вас вийшло. Так потрібно робити, допоки у вас не вийде однозначне число від одиниці до дев'яти.

Наприклад, припустімо, у вас номер телефону +38(096)1234567. Відкидаємо код країни та оператора, залишається 1234567. Тепер робимо просте додавання: 1+2+3+4+5+6+7 = 28. Тепер 2+8 = 10. Наприкінці потрібно 1+0 = 1. Це означає, що ваше число "1". Що ж воно означає?

Одиниця, двійка та трійка
Ще від давніх часів одиниця означала в нумерології владу, силу та самотність. Такий номер телефону чудово підходить бізнесменам чи менеджерам, власника компаній, адже він допомагає контролювати простір навколо себе. З ним людина стане ще більш наполегливою, а вербальні здібності враз зростуть. Ще одна важлива особливість одиниці полягає в умінні аргументовано відстоювати свої інтереси.

Двійка — символ єднання чоловічої та жіночої енергій. Це число в нумерології вважається більш пасивним, ніж одиниця. Тому воно ідеально підходить консультантам, посередникам. А ще він допоможе краще спілкуватися з партнерами, начальником або батьками. Особливо, якщо останні займають важливе місце у вашому житті.

Трійка означає творчість. Тому такий номер телефону підходить письменникам, художникам, акторам чи журналістам. Вона допоможе зробити мову іскристою та легкою. Але зверніть увагу, що втримати секрети з таким номером телефону буде дуже важко.

Від четвірки до сімки
Четвірка символізує стабільність, тому такий номер телефону найкраще підходить людям дисциплінованим, тим, хто займається наданням безпеки, ручною працею. Також він підійде, якщо ви займаєтесь дизайном ландшафту, будівництвом, сільським господарством. Ви будете більш точно викладати свої думки, а тому виключається можливість, що вас неправильно зрозуміють.

П'ятірка — це завжди ризик, подорожі, авантюризм та пригоди. А тому такий номер телефону підходить альпіністам, екстремалам, брокерам, адже допоможе невимушено розмовляти. Однак, це число також привертає увагу шахраїв, рекламників і тих, хто просто любить поспілкуватися. Тому вам доведеться більш ретельно сортувати дзвінки.

Шістка якнайкраще підходить психіатрам, лікарям, соціальним працівникам та психологам. Адже її в нумерології називають "числом співчуття". Якщо у когось з ваших знайомих є номер телефону з таким числом — можете сміливо їм телефонувати за порадою.

Сімка — число дуже талановитих людей, які залишаються одинаками. Вона підійде філософу, мислителю, аналітику чи айтішнику. На такий номер будуть дуже рідко телефонувати незнайомі люди, однак, якщо таке станеться, що вам знадобиться допомога, можливо, нікого буде попросити.

Вісім та дев'ять — особливі цифри
Вісімка підходить успішним і активним бізнесменам, політикам. Однак разом з популярністю та грішми додадуться і деякі проблеми. Щоб досягнути мети, потрібно дуже багато працювати.

Нарешті, дев'ятка — число, яке змушує власника ділитися з іншими всім, чим він володіє. Якщо у вас це число номеру, до вас постійно телефонуватимуть друзі чи просто знайомі, які перебувають у скрутному становищі. Дев'ятка у нумерології — це доля. Але чим більше ви віддаватимете, тим більше отримаєте.

Поєднання цифр і шифрування
Крім основного нумерологічного числа, дуже важливим є і поєднання цифр у номері телефону. Наприклад, справжнім оберегом для автомобілістів стане поєднання "989", люблячі серця допоможуть з'єднати два нулі чи "258", які стоять поруч. Якщо вам потрібен успіх, обирайте номер телефону, де поєднані "66" або "11", а щоб справи йшли тільки добре, потрібні цифри "3", "2" та "8", які стоять поруч.

Для організації нового підтриємства потрібно мати в номері "22", а справжньою запорукою матеріального добробуту є цифри "18", "28", "76" чи "82". Забезпечать неймовірне везіння дві п'ятірки, які стоять поруч. Багатство означають "8", "88" або "888". А ось, якщо в номері поруч стоять "6" і "4" чи "5" і "6", вони принесуть збитки.

Щоб вийти з глухого кута, потрібно змінити номер телефону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну что за бред?))))откуда эти "знания"?
Відповісти
ну что за бред?))))откуда эти "знания"?
Відповісти
а комусь нема що робити - ото проводить досліди над людьми : як поведуться, як кинуться рахувати ? бредятина!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні