Ситуація на кордоні критична: де поляки зупинили рух усіх видів транспорту

0
Ситуація на кордоні критична: де поляки зупинили рух усіх видів транспорту
Польські протестувальники розпочали більш жорстке обмеження руху транспортних засобів на кордоні з Україною. Ситуація на КПП ускладнена.

Що відбувається на кордонах, повідомили у пресслужбі ДПСУ.

На пункті пропуску "Медика-Шегині" польські фермери повністю заблокували рух вантажівок через кордон. Термін завершення такого блокування страйкарі не повідомляють, наголошують у Держприкордонслужбі.

Біля пункту пропуску "Долгобичув-Угринів" протестувальники планують перекрити рух для усіх видів транспорту до 17.00 вівторка, 20 лютого.

На КПП "Зосін-Устилуг" сьогодні від 13.00 до 16:00 протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Пропускатимуть лише фури з гуманітарною допомогою.

До 21.00 20 лютого біля "Корчова-Краківець" протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, що перевозять критичні вантажі.Зазначається. що автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

На напрямку "Гребене-Рава-Руська" страйкарі від 13.00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

Тим часом до 19.00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обидвох напрямках на пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин".

Також відомо, що польські фермери неподалік Любліна перекрили автобан, через що на об’їзних дорогах утворилися кілометрові затори.

На кадрах з відео видно, як на проїзній частині стоять десятки тракторів з прапорами Польщі, які перекривають рух іншим автомобілям. МЗС України заявили, що “блокування кордону не має виправдання” та підважує стійкість до відбиття агресії росії.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні