Як тварини попереджають людей про небезпеку

0
Як тварини попереджають людей про небезпеку
Психолог вважає, що ваш домашній улюбленець розуміє більше, ніж ми думаємо. Домашні тварини зазвичай мають психічні здібності та розповів деталі про те, що відчувають собаки.

Про це пише Главред.

"Домашні улюбленці завжди були не просто тваринами для нас. Вони наші супутники, довірені особи та часто джерело подиву. Останні дослідження проливають світло на надзвичайні здібності домашніх тварин, припускаючи глибший психічний зв’язок між тваринами та людьми", - зазначив психолог для видання Mirror.

Зв’язок між людиною та твариною виходить за межі матеріального, торкаючись сфер надзвичайного та психічного, ще більше зміцнюючи наших домашніх тварин, як невід’ємну та містичну частину нашого життя. Спеціаліст перерахував чотири головні ознаки того, що ваш домашній улюбленець має деякі психічні здібності, включаючи телепатію, ясновидіння та інші.

"Власники домашніх тварин нерідко відчувають, що їхні пухнасті друзі розуміють їх без слів. Це явище, відоме як телепатія, відноситься до спілкування між свідомістю людей і домашніх тварин. Це ніби вони можуть вловлювати наші думки. і емоції, відповідаючи тим же носом або втішною присутністю саме тоді, коли це необхідно", - пояснив експерт.

Багато власників домашніх тварин розповідають історії про те, як їхні тварини відчували небезпеку ще до того, як вона стала очевидною. Вони можуть передбачити стихійне лихо, особисту кризу. Тварини часто мають шосте почуття щодо цих речей, попереджаючи своїх власників своєю поведінкою.

"Це дивовижне вміння підкреслює не тільки незрозумілі психічні здібності, але й глибокий зв’язок і відданість, яку вони мають до своїх господарів", - додав психолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні