На заході України затримали 20-річного росіянина

0
На заході України затримали 20-річного росіянина
Прикордонники на Закарпатті затримали 20-річного росіянина, який у 2021 році прибув в Україну і з того часу проживав у Чернігові.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

"Особу, що прямувала околицею прикордонного села Оноківці у напрямку держрубежу, зафіксувала учора фотопастка прикордонників. На пошуки ймовірного правопорушника вислали додаткові прикордонні наряди відділення "Оноківці". Розшукати невідомого вдалося за кількасот метрів від кордону", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка вистежили за допомогою тепловізора. Ним виявився двадцятирічним громадянином Росії.

"Правоохоронці встановили, що він прибув в Україну у 2021 році і з того часу проживав у Чернігові. Іноземець вирішив залишити територію України і дістатися Чехії, де проживають його друзі. Він промоніторив інтернет ресурси та соцмережі, спланував маршрут і приїхав до Ужгорода, щоб звідти пробратися до Словаччини. Юнак дочекався темряви і вирушив з міста пішки. На шляху прямування його затримав прикордонний наряд", - зазначили у ДПСУ.

Росіянина помістили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення всіх обставин його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону та за порушення правил перебування на території України. Подальшу долю росіянина вирішуватиме суд.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні