У лікарні на заході України помер 73-річний чоловік, якому не надали допомогу

0
У лікарні на заході України помер 73-річний чоловік, якому не надали допомогу
Поліція розпочала перевірку у Бродівській центральній міській лікарні через смерть 73-річного місцевого мешканця, якого у понеділок госпіталізувати з пневмонією.

Про це пише LVIV.MEDIA.

19 лютого у лікарні в Бродах помер літній чоловік. Фото з повідомленням про смерть опублікувати кілька Telegram-каналів. Як йдеться у дописі, чоловік задихався, проте не отримав допомоги від медиків.

«Його привезли в тяжкому стані, він пролежав на підлозі, та ніхто нічого не робив, поки він не «сходив під себе». Потім чоловіка поклали на ліжко, де він помер», — йдеться в повідомленні.

Як розповіла речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, 73-річного місцевого доставили дійсно госпіталізували до лікарні 19 лютого близько 10:00 з діагнозом хронічна пневмонія. У лікарні чоловік пробув до вечора і близько 22:00 помер. Зараз правоохоронці проводять перевірку у лікарні, службове розслідування проводять й медики.

LVIV.MEDIA звернувся у терапевтичне відділення і спробував взяти коментар у лікарів Бродівської лікарні, проте там відмовилися говорити з журналістами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні