Стало відомо, на яких напрямках росіяни вдвічі збільшили свої сили

0
Стало відомо, на яких напрямках росіяни вдвічі збільшили свої сили
Після взяття Авдіївки росіяни навряд чи рухатимуться далі, бо там ще 15-20 кілометрів до пагорбів. Там ЗСУ триматимуть активну оборону.

Про це сказав військовий оглядач та майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман в ефірі Київ 24.

"А далі на захід від Авдіївки це загалом поле, рівнина і там рухати важку техніку – це все буде під прицілом нашої артилерії, наших дронів", – зазначив він.

Щодо Часового Яру біля Бахмуту, то на Бахмутському напрямку росіяни додали угрупування: було близько 40 тисяч, стало близько 80 тисяч. Вони намагаються атакувати.

"Ми розуміємо, що вони хочуть вийти на Костянтинівку, це потужний залізничний хаб, і таким чином намагатися порушити нам логістичні можливості. Вийди чи ні, подивимося, я думаю, що не вийде – ми там тримаємо оборону", – підсумував Гетьман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні