Військовий ЗСУ після поверення з фронту освідчився коханій на вокзалі

0
Військовий ЗСУ після поверення з фронту освідчився коханій на вокзалі
У Львові на залізничному вокзалі 42-річний український захисник Андрій після повернення з фронту зробив пропозицію своїй коханій.

Про це повідомляє «Укрзалізниця».

Військовий, який раніше був залізничником, після повернення з фронту освідчився своїй коханій Мирославі на головному вокзалі Львова біля «Потяга до тебе».

Його обраниця, яка також працює на залізниці, сказала «Так» перед усіма пасажирами та колегами.

Як пише «УП. Життя», закохані знайомі вже 20 років. Через різні причини життя розвело їх на тривалий час, але три роки тому вони знову зустрілися і стали парою.

Андрій працював монтером колії на залізниці. 2023 року він добровільно долучився до лав ЗСУ. Після тяжкого поранення стопи на фронті чоловікові дали відпустку для лікування. Він вирішив використати цей час, щоб зробити пропозицію своїй коханій.

Нині Андрій чекає на протезування, а після одужання хоче повернутися на фронт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні