На Волині затримали 44-річного чоловіка з іншої області: що сталося

0
На Волині затримали 44-річного чоловіка з іншої області: що сталося
У вівторок, 21 лютого, поліцейські затримали чоловіка, який на залізничному вокзалі у місті Шепетівка Хмельницької області напав на перехожого з ножем. Після скоєного чоловік переховувався на Волині. За умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Подія сталася на початку лютого цього року. У залі очікування залізничного вокзалу міста Шепетівка 44-річний житель Волинської області завдав декілька ударів ножем 40-річному чоловікові та втік із місця події. Свідки викликали швидку та поліцію. Медики діагностували у потерпілого тяжкі травми та госпіталізували його до місцевої лікарні.

Правоохоронцям вдалося вийти на слід нападника. Виявилося, що зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини, зокрема, і за вбивство. Загалом чоловік провів у місцях позбавлення волі більше 20 років.

21 лютого оперативники затримали його у місті Ковель Волинської області. Слідчі оголосили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні