Росіян готують до затяжної війни: що це означає

0
Росіян готують до затяжної війни: що це означає
У Росії намагаються виправдати тривалість війни з Україною та колосальні втрати окупантів тим, що вони нібито "воюють із Заходом". Це наштовхує на думку, що мешканців Росії готують до зниження рівня життя та затяжної війни.

Про це пише 24 канал.

Розвідка Британії у щоденному зведенні навела до прикладу слова речника Путіна Дмітрія Пєскова, який днями виступив із заявою. Так, Пєсков сказав, що "спецоперація може тривати трохи довше".

Які наративи поширює Кремль
Речник Путіна Пєсков 14 лютого виступив перед журналістами та заявив, що буцімто "спеціальна військова операція може тривати трохи довше". Він пояснив свої слова тим, що все буцімто почалося, як операція проти України, але "набуло форми війни проти колективного Заходу, війни, коли країни колективного Заходу на чолі зі США безпосередньо залучений до цього конфлікту".

У британській розвідці заявили, що такі наративи загалом відповідають кремлівській пропагандистській риториці, яка намагається виправдати тривалість війни та масштаб російських втрат, зображуючи війну як прямий конфлікт із Заходом.

"Це є частиною офіційної російської версії, яка майже напевно спрямована на те, щоб підготувати населення країни до довгострокового конфлікту і пов'язаного з ним зниження рівня життя всередині країни, одночасно забезпечуючи впевненість в остаточній перемозі Росії", – заявили у розвідці Великої Британії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні