Які п'ять продуктів потрібно вживати на сніданок

0
Які п'ять продуктів потрібно вживати на сніданок
За ніч організм виснажується, адже щонайменше протягом восьми годин до нього не надходить ані вода, ані їжа. Щоб відновити енергетичний запас - варто поснідати. Але це не означає, що вранці можна їсти все підряд.

Про це пише gazeta.ua.

Яйця

Дослідження показують, що люди, які вживають яйця на сніданок, більш схильні до втрати ваги порівняно з тими, що зранку смакують випічкою чи млинцями.

Страви із яєць, наприклад, омлет та інші, ефективно допомагають регулювати рівень цукру в крові, перешкоджають сплескам глюкози, що захищає від сильних нападів голоду і переїдання.

Горіхи

Дієтологи радять додавати їх до каші, йогурту, або сиру. Вони забезпечують організм корисними жирами, клітковиною, антиоксидантами. Жменя горіхів на сніданок допоможе покращити травлення і регулювати кислотність шлунка.

Банани

Вони багаті на калій, клітковину, магній та інші необхідні поживні речовини. Окрім цього додатково регулюють баланс рідини, що є ключовим чинником підтримки нормального артеріального тиску.

Авокадо

Плід вважається чудовим суперфудом, що не дивно, враховуючи його склад. Фрукт багатий на калій, вітамін С, Е, В5, В9 та інші. Дозволяє організму отримати відразу 20 вітамінів, а також корисні для серцево-судинної системи жирні кислоти. Добре поєднується із тостами.

Грецький йогурт

Грецький йогурт багатий на кальцій і містить пробіотики, які допомагають підтримувати здоров'я кишечника та імунну систему. Також є прекрасним джерелом білка. 100 грамів продукту дають організму 11% рекомендованої добової дози кальцію, 13% вітаміну B12, 6% вітаміну B6.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні