У річці знайшли тіло чоловіка, який зник півтора місяця тому

0
У річці знайшли тіло чоловіка, який зник півтора місяця тому
На Тернопільщині в річці Серет водолази знайшли мертвим чоловіка, який вважався зниклим безвісти півтора місяця. Тіло працівники ДСНС підняли на берег та передали поліції. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка.

Про це інформує повідомили в ДСНС Тернопільщини.

Вранці 22 лютого на території села Слобідка Теребовлянської громади в річці Серет помітили тіло невідомого чоловіка. Очевидці зателефонували в поліцію та звернулися в «Службу порятунку». До населеного пункту прибули правоохоронці та працівники ДСНС із спецспорядженням.

«Водолази управління ДСНС України у Тернопільській області 22 лютого у річці Серет, в межах села Слобідка Теребовлянської територіальної громади, виявили тіло потопельника. До пошуків було залучено 8 рятувальників, 2 одиниці техніки та 1 плавзасіб», – повідомили в ДСНС Тернопільщини в четвер, 22 лютого.

Загиблого передали працівникам поліції. Правоохоронці з’ясували, що тіло належить 45-річному місцевому чоловіку. Відомо, що знайдений перебував у розшуку з 6 січня 2024 року. За фактом загибелі людини в поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 КК України (Вбивство з приміткою нещасний випадок). Наразі обставини надзвичайної події встановлює слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні