«ПриватБанк» блокує картки українцям, старшим за 45 років: у чому причина

1
«ПриватБанк» блокує картки українцям, старшим за 45 років: у чому причина
Останнім часом клієнти ПриватБанку скаржаться, що фінустанова блокує рахунки з різних причин. Зокрема, може призупинити банківські послуги клієнтам, яким виповнилося 45 років.

Про це йдеться на порталі Мінфін, передає OBOZ.UA.

Клієнтка розповіла, що банк надіслав їй форму для актуалізації даних після того, як їй виповнилося 45 років. Як з'ясувалося, клієнтам після 45 потрібно пройти таку процедуру, оновивши у банку своє фото та вказавши актуальні дані. Інакше якщо цього не зробити, то рахунки їм заблокують.

Жінка заповнила все, що потрібно у формі, проте ПриватБанк відмовив їй в актуалізації. "Я вдруге відправила форму актуалізації, цього разу відмову, бо дуже великі поля у фото з документами. Тоді я пішла у відділення ПриватБанку на пр. Л.Українки, 55 Дніпро", – ділиться жінка.

Але й особистий візит до банку не допоміг їй актуалізувати свої дані. Після того, як менеджер банку ще раз її сфотографувала та особисто заповнила форму, система знову відповіла відмовою.

ПриватБанк зробив заяву з приводу блокування рахунків клієнтам віком від 45 років. "Знову відмова через те, що адреса реєстрації не збігається з адресою в базі ПриватБанку. Як мені пройти актуалізацію без цих проблем?" – звертається із запитанням клієнтка, яка вже витратила чимало свого часу та нервів на, здавалося б, дріб'язкову процедуру.

У фінустанові відповіли так: "Якщо при введенні даних під час актуалізації вказати адресу реєстрації, відмінну від того, що вказано у паспорті, фото якого було прикріплено, актуалізація не буде коректною. Для успішної актуалізації даних необхідно вказувати актуальні та коректні дані, які збігаються з даними в паспорті.

Зазначимо, що фото документа має бути чітким (бажано при хорошому освітленні), текст читабельним, повинні бути видно всі поля та написи на розвороті документа. У разі виникнення питань ви можете звернутися до онлайн підтримки на нашому сайті pb.ua або в Приват24 – наші фахівці будуть раді допомогти".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прівєтік - самий кончений банк в Україні. раніше це був ощадбанк, який посідає друге місце
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні