Генерал ЗСУ назвав 4 області України, які хоче захопити рф

0
Генерал ЗСУ назвав 4 області України, які хоче захопити рф
Інтерв'ю Путіна показало, що він, як і раніше, марить окупацією всього лівобережжя України і Києва. Таке завдання Путін ставив на самому початку "операції", збирав відповідні сили, але прорахувався і недооцінив ситуацію, тому бліцкриг провалився.

Про це розповів генерал-лейтенант запасу, кандидат військових наук, доктор технічних наук, професор, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко, пише Главред.

"Від його фантазій до реалізації ще великий шлях. Хоча виключати такі його плани не доводиться, бо він намагається їх реалізувати щодо Донецької та Луганської областей, а також Запорізької та Херсонської", - вказує генерал Романенко.

Він робить висновок, що загроза є, але питання в тому, наскільки Сили оборони України зможуть їй протистояти.

Крім того, відповідаючи на питання про повернення України до кордонів 1991 року. генерал зазначив, що за це потрібно боротись.

"Про роки говорити не доводиться, але я вірю, що рано чи пізно ми відновимо територіальну цілісність. За це треба боротися", - резюмував екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні