Вовки загнали ухилянта на дерево на кордоні з Молдовою: чоловіка врятували прикордонники

6
Вовки загнали ухилянта на дерево на кордоні з Молдовою: чоловіка врятували прикордонники
На Одещині врятували ухилянта, який хотів втекти за кордон, але його атакували вовки. Щоб вижити, чоловік мав звернутися до прикордонників.

Про цей випадок повідомили у ДПСУ.

Інцидент стався на молдавсько-українському кордоні в Одеській області. Прикордонники на “гарячу” лінію отримали повідомлення від чоловіка, в якому він зізнався, що намагався втекти за кордон, але його налякали вовки.

“Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків. Поряд станція Абамелікове. Можу скинути координати”, – написав чоловік.

Повідомлення зафіксували і розшукувати втікача-невдаху вирішила група прикордонників.

“Прикордонники зі службовим собакою вирушили на пошуки чоловіка. Він перебував неподалік залізничної станції Абамелікове Одеської області. Як з’ясувалося, порушник намагався незаконно потрапити до Молдови, однак йому завадили вовки. Тож він заліз на дерево й викликав допомогу. Зізнання все ж не допомогло йому уникнути адміністративної відповідальності”, — повідомили у ДПСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
porn MP4 [https://supersum.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://pt.3gpono.club]
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні