На Волині рятувальники понад тиждень розшукують зниклу студентку

3
На Волині рятувальники понад тиждень розшукують зниклу студентку
Дев'ятий день тривають пошуки зниклої 17-річної студентки. Рятувальники разом з військовими, поліціянтами і місцевими жителями продовжують оглядати всі можливі території у Камінь-Каширському районі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

"Сьогодні до пошукових робіт рятувальники залучили болотохід "Богун", яким обстежили заплави річки Стохід поблизу села Седлище та Угриничі Камінь-Каширського району. Пошуки тривають", – йдеться у повідомленні.

Щодня до пошуків залучають 250-300 людей - поліцейські, рятувальники, військові, прикордонники, лісівники та громадськість, повідомляють у поліції Волинської області.

Також працюють спеціалісти з сучасними квадрокоптерами та кінологи зі службовими собаками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут уже не важно,сколько техники,людей и собак привлечено(очень жаль девочку.
Відповісти
Не згоден, шанси найти дівчину все таки є, адже переважно тіло ,, не дай Боже ,знаходять в перший- максимум два тижні. Можливо, це так званий пранк від дівчини, хоча не дуже й смішно. Пройшло від 17 лютого вже майже повних 3 тижні... Але, скоріш за все її так звані "друзі" все знають, потрібно їх допитати та вибити з них правду, і чим швидше тим краще, бо не лише на мою думку, саме вони причетні або як мінімум щось знають. Не віриться, щоб дівчина просто так взяла і пішла ще й без телефону... Можливо вони образили її або ще щось. Віримо в краще.
Відповісти
вообще не понятно, почему не трусят компанию, с кторой отдыхали. девочки никогда не оставляют свой телефон. видимо было измененное сознание, или что то произошло.там есть у вас свой...поисковик. этого дядьку все знают. пусть поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні