На заході України затримали вісім українців: що сталось

0
На заході України затримали вісім українців: що сталось
Закарпатські прикордонники впродовж минулої доби, 23 лютого, затримали вісьмох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон зі Словаччиною.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Відомо, що трьох чоловіків, які намагалися перетнути кордон, зафіксувала фотопастка.

"Затримали невідомих під час подолання ними загороджувального паркану. Вони виявилися жителями Закарпаття. Інших двох чоловіків затримали у ході проведення перевірочних заходів. Двоє 20-річних хлопців з Дніпропетровської області наважилися на "подорож" за кордон через гірську та лісисту ділянку. У країнах ЄС вони сподівалися знайти кращі умови життя", – йдеться в повідомленні.

Ще одного чоловіка затримали за допомогою сповіщення сигналізації. Прикордонники помітили, що колючий дріт загороджувального паркану порізаний, а сліди ведуть у бік Словаччини. Згодом правоохоронці виявили юнака. Той побачив військових і почав від них втікати, не реагуючи на їх неодноразові вимоги зупинитися. Незнайомця наздогнали за кількасот метрів від кордону. Він виявився 21-річним жителем Вінниччини.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні