Відомий український співак висловився про мобілізацію жінок

0
Відомий український співак висловився про мобілізацію жінок
Учасник популярного українського дуету TamerlanAlena Тамерлан, який нині захищає Україну на фронті, сказав, що думає про мобілізацію жінок.

Про це пише Styler.

Тамерлан висловився про мобілізацію жінок
За словами артиста, він бачив багато жінок, які воюють. І вони дуже компетентні, максимально глибокі в тому, чим займаються.

"Але як нас все-таки виховували? Що жінка - це берегиня сімейного вогнища, що жінка точно не для війни. Я впевнений у тому, що однозначно не можна робити мобілізацію примусовою. При цьому є багато жінок, які живуть військовою справою і знаходять у ній себе", - сказав виконавець.

На його думку, жінкам є чим займатися в тилу, де вони будуть більш корисними.

"Але водночас впевнений у тому, що багато жінок підуть на війну за своїми міркуваннями. І я знаю також багато сімейних пар, які воюють в одному підрозділі. Є така історія. Тому це вже вибір кожної людини, незважаючи на те, до якої статі ти належиш", - поділився Тамерлан.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну соліст дуету TamerlanAlena вирішив віддати борг Батьківщині і піти захищати свою країну.

Артист зізнавався, що раніше намагався триматися якомога далі від зброї, проте після 24 лютого 2022 вибору у співака не залишилося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні