Чи можна підбирати знайдені на вулиці монети

1
Чи можна підбирати знайдені на вулиці монети
Предки вірили, що монета, знайдена зранку та ще й натщесерце, притягує бідність. Тому таку монету ніколи не підбирали.

Про це пише Радіо Трек.

Існує прикмета, що якщо ти не дійшов до тієї стадії, коли нема за що купити хліба, то не варто підбирати знайдену на землі монетку, оскільки комусь вона більш необхідна.

Інші тлумачення твердять, навпаки, що будь-якій знайденій копійці слід віддати низький уклін, неодмінно піднімаючи її. Більш того, слід подякувати Господу за таке благословення монетою.

Якщо монета лежить до вас «орлом», то вона принесе удачу і її можна і потрібно підняти, якщо «решкою» — краще пройти повз.

Багато повір’їв рекомендують підняту монетку не класти в кишеню, щоб уникнути неприємностей, а віддати по дорозі жебракові – тоді удача і багатство повернеться до вас обличчям.

У одному сходиться більшість тлумачень прийме — не можна піднімати монети (як і паперові купюри), що лежать на перехресті доріг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я постійно підбираю, маю гарну вдачу. Декілька монет потім на віоліті продала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні