Відомий український актор пішов служити до ЗСУ

0
Відомий український актор пішов служити до ЗСУ
Український актор Олексій Трітенко, який зіграв у таких фільмах як "Чорний ворон", "Я працюю на цвинтарі", "Велика прогулянка" та інших, поповнив лави ЗСУ.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, пише УНІАН.

За його словами, останнім часом стикається з не дуже хорошою увагою з боку людей, що він носить військову форму.

За словами Трітенка, ще на початку повномасштабного вторгнення він став військовослужбовцем України, однак не афішував цього в соцмережах.

"Доводжу до вашого відома: військову форму я вдягнув із початком повномасштабного вторгнення, нижче додаю наказ про моє залучення до лав ЗСУ (звісно, це погоджено з командуванням). І відтоді з честю ношу форму і є чинним військовослужбовцем Збройних сил України", - написав Трітенко.

Він додав, що вже має звання молодшого сержанта.



До слова, у своєму блозі Трітенко неодноразово публікував фото у військовій формі, однак він не розкривав подробиць. Можна лише зауважити, що він був у Бучі, Ірпені та інших містах, які постраждали через російську агресію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні