Українців попередили про загрозу удару ракетами «Онікс»: у чому небезпека

0
Українців попередили про загрозу удару ракетами «Онікс»: у чому небезпека
Країна-агресор РФ перекинула ракети "Онікс" в окупований Крим.

Про це повідомила глава Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, пише Главред.

Росія розмістила в Криму берегові ракетні комплекси "Бастіон-П" - носії надзвукових ракет "Онікс", які володіють високою швидкістю і дальністю польоту, що робить їх дуже небезпечними.

"Головне, що нам відомо, де вони. А те, що росіяни будуть їх використовувати – це очевидно. Це один із тих засобів тиску, якому дуже важко протидіяти. Ракети типу "Онікс" мають особливі характеристики, це протикорабельні ракети, які йдуть на дуже низькій висоті. Вони складні для виявлення, а протидіяти їм можуть тільки особливі комплекси ППО", - попередила представник Сил оборони.

Гуменюк зазначила, що Росія навряд чи буде масово використовувати ракети "Онікс" для ударів по Україні, адже їх запас обмежений. Однак вона не виключає можливості застосування цих ракет в комбінації з іншими засобами ураження, що може значно ускладнити роботу української ППО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні