В українському місті поліція за 50 доларів купила секс-відео

0
В українському місті поліція за 50 доларів купила секс-відео
У Харкові до 1 року іспитового терміну засудили вебмодель, яка на відео демонструвала своє оголене тіло. Щоб викрити групу підозрюваних, поліція здійснювала оперативні закупівлі секс-відео.

Про це йдеться у вироку Жовтневого районного суду м. Харкова від 23 лютого 2024 року, пише ТСН.

За даними суду, у Харкові 2016 року чоловік організував порностудію та залучив до цього вебмоделей. Дівчата онлайн знімали пікантні відео, постійно змінюючи місця "роботи".

Тривало це до 2019 року, поки "актрис" та організатора не викрила поліція. За даними суду, частина із причетних до цього "бізнесу" уже отримали вироки.

Крім організаторів, суд судив також і вебмоделей. Одна із підозрюваних - матір двох дітей. За даними слідства, вона у листопаді 2018 року "оголилася на камеру", за що отримала 49,99 доларів США. Згодом виявилось, що це була оперативна закупівля поліції.

Під час досудового слідства жінка провину визнала та уклала угоду з прокурором.

Суд покарав жінку на 1 рік іспитового терміну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні