На заході України через місяць після народження померло немовля

0
На заході України через місяць після народження померло немовля
У Острозі на Рівненщині через місяць після народження померло немовля. Батьки вважають, що втрата доньки сталася через недбалість медичного персоналу пологового відділення міста Острог, тому звернулися із відповідною заявою до поліції.

Про це повідомило Головне управління національної поліції в Рівненській області.

Встановлено, що пологи відбулися 17 січня, і того ж дня дитину із мозковою комою госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Однак врятувати життя немовляти так і не вдалося, і 21 лютого дівчинка померла.

Відповідно до виявленого факту неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником, слідчі ВП № 3 (м. Острог) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України.

У ході кримінального розслідування поліцейські провели вилучення необхідної документації та допитали учасників події. Також призначено ряд експертиз, які мають визначити правдивість обставин у цьому випадку.

Відповідно до статті, винуватець може бути покараний до п'яти років обмеження волі, або на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні