На заході України у ДТП загинули двоє підлітків

0
На заході України у ДТП загинули двоє підлітків
Юнак на мо­то­цик­лі Forte 250 не впо­рав­ся з ке­ру­ван­ням та зіт­кнув­ся з де­ре­вом. У ре­зуль­та­ті ДТП во­дій та його па­са­жир­ка від от­ри­ма­них травм за­ги­ну­ли на міс­ці по­дії. До­рожньо-тран­спортна при­го­да ста­ла­ся вчо­ра, 27 лю­то­го, близь­ко 19:00 в м. Ста­ро­кос­тянти­нів на Хмель­нич­чи­ні.

Про це пише по­ві­дом­ляє по­лі­ція Хмель­ницької об­ласті.

«16-річ­ний міс­це­вий жи­тель, ке­ру­ючи мо­то­цик­лом, не впо­рав­ся з ке­ру­ван­ням і зіт­кнув­ся із де­ре­вом. У ре­зуль­та­ті ДТП во­дій та його па­са­жир­ка-од­но­літ­ка від от­ри­ма­них травм за­ги­ну­ли на міс­ці по­дії», — інформують у поліції.

За да­ним фак­том слід­чі від­ді­лу роз­слі­ду­ван­ня зло­чи­нів у сфе­рі тран­спор­ту СУ ГУНП в Хмель­ницькій об­ласті від­кри­ли кри­мі­наль­не про­вад­ження за ч. 3 ст. 286 ( По­ру­шен­ня пра­вил без­пе­ки до­рожнього ру­ху або екс­плу­ата­ції тран­спор­ту осо­ба­ми, які ке­ру­ють тран­спортни­ми за­со­ба­ми, що спри­чи­ни­ло за­ги­бель кіль­кох осіб) Кри­мі­наль­но­го ко­дек­су Ук­ра­їни і на­ра­зі вста­нов­лю­ють усі об­ста­ви­ни по­дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні