Військовий ЗСУ назвав новий напрямок, де рф може піти у наступ

0
Військовий ЗСУ назвав новий напрямок, де рф може піти у наступ
Збройні сили України перебувають в бойовій готовності номер один на Горлівському напряму - ворог може піти у наступ на цій ділянці фронту.

Про це в ефірі Еспресо розповів боєць ЗСУ Євген Ієвлєв.

"Була частка техніки й особового складу, яку ворог підтягував з нашого флангу на Авдіївку. Але їх не відводили з Горлівського напрямку, тому ми постійно перебуваємо в бойовій готовності номер один. Ми припускаємо, що вони підуть на нас, якщо подивитися на мапу DeepState, то це буде максимально логічно. Але на сьогодні нічого окрім серйозної активації ворожих БПЛА, саме дронів-камікадзе, немає", - розповів військовий.

Він також зазначив, що раніше на Горлівському напрямку загарбники не використовували таку велику кількість безпілотників.

"Тобто відбувається активація БПЛА, постійно працює ворожа артилерія й міномети, але ніяких позиційних штурмів на Горлівському напрямку ворог не здійснює", - додав Ієвлєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні