Буданов назвав умову закінчення війни з рф

0
Буданов назвав умову закінчення війни з  рф
У війні проти Росії стратегічно важливим для України є не лише можливість відновлення кордонів 1991 року, але й повний розпад країни-агресора. Однак через величезні розміри Росії це можливо лише внаслідок внутрішніх процесів.

Про це повідомив Кирило Буданов у своєму інтерв'ю для видання NV.

"За інших обставин ранок 24 лютого 2022 року для України буде повторюватися з регулярною періодичністю. Адже саме існування української нації та української держави вже майже 400 років стоїть поперек горла російському диктатору та його холопам", – пояснив розвідник.

Для того щоб уникнути повторення подібного сценарію, він вважає, що необхідно створити нову систему безпеки, яка включатиме "новий міжнародний договір і нові механізми для його виконання".

"І якщо перший пункт – підготовка та підписання нової угоди про безпеку – очевидно, отримає підтримку переважної більшості країн світу, за винятком хіба тоталітарних або автократичних режимів, то другий пункт – забезпечити його виконання – втілити на практиці набагато складніше", – зауважив Буданов.

Він наголошує на тому, що головне — притягнути Росію до відповідальності, змусити її відшкодувати всі збитки, відмовитись від ядерної зброї та встановити повний міжнародний контроль над російською атомною енергетикою.

"Реалізація вимагатиме і створення міжнародних сил безпеки на постійній основі. І тут я вважаю, має бути визначене особливе місце для українських військових, які здобули неоціненний військовий досвід у протистоянні агресії РФ", – підсумував очільник ГУР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні