На Волині раптово помер депутат і працівник селищної ради

0
На Волині раптово помер депутат і працівник селищної ради
Передчасно відійшов у вічність депутат Любешівської селищної ради від ПП «Європейська солідарність» 32-річний Ігор Корецький.

Про це сьогодні повідомили на сторінці партії у Фейсбуці.

«Глибоке співчуття рідним. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу... Неймовірно тяжко пережити таку втрату.

Ігор був справжнім патріотом, відданим волонтером, і, звісно, чуйним чоловіком, батьком і сином», – йдеться у повідомленні.

«Колектив Любешівської селищної ради, депутатський корпус і я особисто висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати, передчасної смерті сина, чоловіка, брата, батька та нашого колеги – начальника відділу правового забезпечення та управління персоналом, депутата селищної ради Ігоря Корецького.

Трагічна звістка про смерть Ігоря є тяжкою для нас усіх. Поділяємо горе родини. Спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент. Підтримуємо вас у ці скорботні дні.

Усміхнений, цілеспрямований, життєрадісний, завжди оптимістично налаштований, – таким залишиться Ігор для нас назавжди.

Нехай він знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а світлий, добрий спомин про нього залишиться назавжди в наших серцях та спогадах. Вічна пам’ять», – написав селищний голова Олег Кух.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні