На фронті загинув депутат районної ради

0
На фронті загинув депутат районної ради
У вівторок, 27 лютого, під час артобстрілу на запорізькому напрямку загинув командир розвідувального відділення, старший сержант Андрій Зеленчук. Загиблий був депутатом Верховинської районної ради від партії «Слуга народу».

Про це повідомили у Верховинській райраді 28 лютого.

43-річний Андрій Зеленчук до війни працював директором комунального підприємства Білоберізької ОТГ і пішов на фронт добровольцем з перших днів повномасштабного вторгнення. Прикарпатець був командиром розвідувального відділення.

«Побратими, рідні, колеги та друзі поважали Андрія за притаманну йому чесність, простоту, щирість і життєрадісність та згадують про нього як про веселу, добру та порядну людину. Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття матері Марії Дмитрівні, дружині Аллі Дмитрівні, донечкам Андріані і Ярині, сестрі Надії з племінниками та всім, хто знав Героя», – зазначили у райраді.

Додамо, що Андрій Зеленчук нагороджений відзнакою Президента України та пам’ятним нагрудним знаком «За оборону України».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні