Росіяни пішли у наступ на новому напрямку

0
Росіяни пішли у наступ на новому напрямку
Протягом минулої доби, 29 лютого, на фронті відбулося 83 бойових зіткнення.

Про це повідомляє Генштаб.

На Куп’янському напрямку Збройні сили України відбили 2 атаки росіян в районах населених пунктів Петропавлівка, Табаївка Харківської області.

Водночас на Лиманському напрямку наші воїни стримали 12 атак в районах населених пунктів Терни, Ямполівка Донецької області та Білогорівка Луганської області. На Бахмутському напрямку бої велись в районах населених пунктів Іванівське та Кліщіївка Донецької області, відбито 2 атаки.

На Авдіївському напрямку ворог не заспокоюється - лише за добу там було 25 невдалих спроб противника пробити оборону ЗСУ в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Побєда, Новомихайлівка Донецької області. Окупанти 30 разів намагались прорватися через позиції наших військ. Ще одну невдалу атаку противник здійснив на Оріхівському напрямку в районі Роботиного Запорізької області.

"На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив 4 безуспішних штурми позицій наших військ на лівобережжі Дніпра", - розповіли у Генштабі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні