Відомий український співак висловився про мобілізацію і закликав не чекати повісток

2
Відомий український співак висловився про мобілізацію і закликав не чекати повісток
Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк прокоментував посилення мобілізації в Україні. Він пояснив, чому військовозобов'язаним краще не чекати повісток.

Про це пише 24 канал.

Військовий та музикант Андрій Хливнюк відповів на запитання з приводу мобілізації. Він розповів, що не вважає необхідним її посилення. Натомість лідер "Бумбоксу" запропонував інший варіант.

Андрій Хливнюк про мобілізацію та війну
Я думаю, що треба добровольцем йти на фронт. Не чекайте повісток, обирайте підрозділи, які вам подобаються, йдіть і працюйте. Якщо ви військовозобов'язані, певного віку, вам дозволяє здоров'я, йдіть захищати доньок і сестер від зґвалтувань, мам від вбивств, свої хати від розграбувань, розбомблення. Що тут дивного? Я не розумію. Мобілізація – це необхідність, – сказав музикант.

Андрій Хливнюк пояснив, що зараз триває війна за існування української нації. Ті бійці, які вже від 2 до 10 років перебувають на фронті, очевидно, втомилися. Але ніхто з них не кине зброю.

"Ті, з ким я спілкуюся, стоятимуть до смерті дуже довго. Стільки, скільки треба буде. Я маю величезну честь спілкуватися з такими людьми. Багато з них і не були військовими до повномасштабного вторгнення, а хтось 10 років воює. Ніхто не кине зброю і не піде нікуди", – зауважив лідер "Бумбоксу".

Мова вже йде не про армію і не армію, службу і не службу. Це екзистенційна війна за саме існування української нації. Не просто як етносу, а фізично як людей нас хочуть знищити. Ми мусимо відбитися і мусимо перемогти або загинути, – додав Андрій Хливнюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні