Внаслідок удару по Одесі загинуло подружжя військових та їхня семимісячна дитина

0
Внаслідок удару по Одесі загинуло подружжя військових та їхня семимісячна дитина
Унаслідок дронової атаки по Одесі тіла Олега і Тетяни Кравець, а також їх семимісячної доньки Лізи знайшли під завалами. Ще двоє їхніх дітей вважаються зниклими.

Про це розповіли близькі друзі родини Любов та Владислава в коментарі Суспільному.

Видання зазначає, що Олег та Тетяна Кравець були військовими, познайомились на службі. Пізніше Тетяна звільнилась, аби доглядати новонароджену донечку. Чоловік був останнім сином своїх батьків – його брат Євген загинув у 2014 році в зоні АТО.



«Він найкращий друг мого чоловіка Віталіка. Вони служили разом. Він тільки оце вітав його з Днем народження. Батько Олега також військовослужбовець. Женя загинув десять років назад, 27 років йому було. Так шкода. Дуже хороша родина», – розповідає Любов.

За інформацією подруги сім'ї, Олег та Тетяна Кравець мали єдину спільну донечку Лізу. 29 лютого їй виповнилось сім місяців. Тетяна Кравець мала ще трьох дітей від попереднього шлюбу, двох з них, дев'ятирічного Сергія та восьмирічну Злату, ще й досі шукають під завалами.

«Він взяв її з трьома дітками і вони народили Лізоньку. Старший хлопчик, Володимир, поїхав у Раухівку до дідуся з бабусею та залишився живий, а троє загинули: спільна дитинка і двоє першого шлюбу», – каже Любов.

Видання зазначає, що інша подруга сім'ї Владислава розповіла, як співробітники ДСНС намагались знайти когось з подружжя: «Там де пральна машинка і відкриті двері. Це їхня квартира. Це там, де вони були: спальня, де вона спала з Олегом, і з ними Лізочка маленька. Одна кімната наче, і балкон не обвалились. Рятувальники залазили туди, кликали їх, але очевидно, що вони не вижили».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні