Що означає, якщо ваш натільний хрестик впав, або порвався ланцюжок

0
Що означає, якщо ваш натільний хрестик впав, або порвався ланцюжок
Натільний хрестик називають оберегом. Християни говорять, що він захищає людину від скверни, приймаючи дію злих сил на себе.

Про це пише Радіо Трек.

Прикмета свідчить — якщо порвався ланцюжок з хрестиком, це обіцяє неприємності. Особливо погано, коли оберіг падає. Це свідчить про те, що на людину була спрямована потужна хвиля негативної енергії: в оточенні з'явилися заздрісники і недоброзичливці, які намагаються нанести шкоди.

Є й інші прикмети, що пояснюють, до чого ламається хрестик і рветься ланцюжок, який утримує його на шиї.

Така ситуація відбувається у випадках, коли сама людина стає джерелом негативної енергії. Якщо в душі таїться образа, злість чи є намір вчинити не по совісті, натільний оберіг реагує миттєво. І якщо він ламається, то це зайвий привід задуматися і очистити свої думки.

За іншою версією натільний хрестик може ламатися у випадках, коли людина втрачає захист. Оберіг попереджає, що зараз необхідно дотримуватися обережності і бути готовим до ударів долі. 

Зламався натільний хрестик, можливо, це якось пов'язано з магією. Забобонні люди кажуть, що на людину в цей момент наводять порчу. Не варто хвилюватися, оскільки оберіг, прийнявши удар на себе, відвів біду від свого носія. Щиро подякуйте Господу за надану допомогу та захист.

Якщо ланцюжок рветься, а хрестик при цьому губиться, то по прикметі це є поганою ознакою. Забобони кажуть, що ви йдете не в тому напрямку. Іноді варто лише поміняти напрям і перешкоди відразу ж зникають.

Що робити, якщо зламався натільний хрестик

Відразу варто відзначити, що церква не називає зламаний хрестик поганим знаком. Священнослужителі кажуть, що цей предмет ніяк не пов'язаний з долею людини. 

Краще прислухайтеся до себе: якщо не відчуваєте тривоги, значить, нічого поганого не станеться. Якщо ж на душі неспокійно, помоліться перед святою іконою і попросіть у Господа захист.

Як вчинити з оберегом? Все, що потрібно зробити, якщо зламався хрестик, віднести його в церкву і там же придбати новий.

Крім того, церква рекомендує не зберігати зламаний хрестик у себе вдома і не викидати його у відро для сміття.

Якщо немає можливості віднести зіпсовану річ у храм, її краще подарувати землі. Закопувати оберіг слід в місці, де ходить мало людей.

Якщо зламаний хрестик зроблений з дорогоцінного металу, віддайте його в майстерню, а після освятіть в церкві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні